Desktop PC Acer Aspire AZC-605 All in One, un dispozitiv pentru toate nevoile

Dispozitivul All in One Desktop PC Acer Aspire AZC-605, este un model multifunctional care ofera posibilitatea maximizarii spatiului din orice locuinta sau birou. Desi aceste dispozitive nu sunt portabile, ele ocupa la fel de putin spatiu ca orice laptop si ofera mobilitate pentru tastatura si mouse. Exceptand aceste lucruri, constructia desktop-ului Acer AZC-605 este similara constructiei unui laptop.

Dispozitivul are un design compact si simplu, este complet alb, detine o camera WEB in partea superioara a ecranului, un suport de birou atasat de carcasa monitorului, o tastatura alba separata si un mouse alb de dimensiuni medii. Carcasa acestui monitor gazduieste conectori cu ajutorul caruia monitorul poate fi conectat la alte dispozitive.

Cat costa Desktop PC Acer Aspire AZC-605 All in One

Pretul acestui sistem care beneficiaza de calitatile unui desktop PC in doar cateva piese poate fi gasit la 600 dolari, redus de la pretul initial propus de producator, de 899 dolari. Garantia produsului este de 24 de luni si poate fi extinsa contra-cost in toate magazinele partenere.

In ceea ce priveste specificatiile, acestea sunt similare oricarui desktop PC obisnuit, insa vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste performanta si design-ul. Ecranul de 19.5 inch ofera o imagine superioara cu o rezolutie de 1600 x 900 wide, avand un display de tip Active Matrix TFT Colour LCD si dispunand de tehnologia LED. Procesorul acestui computer este fabricat de catre Intel si este de tip Intel Celeron 1017U, setat la o frecventa de 1.60 GHz la 64 bit. Dimensiunea memoriei cache este de 2048 KB. Tehnologiile de care dispune acest procesor sunt Intel Virtualization, Thermal Monitoring si Execute Disable Bit.

Memoria interna de stocare a hard disk-ului este de 500 GB. Acest hard disk are o interfata Serial ATA/300 si o viteza de rotatie de 7200 rotatii pe minut. Cu toate ca acest computer este similar unui laptop bun, iar design-ul nu pare sa includa si un drive optic, totusi producatorii au inclus un DVD-Writer. Capacitatea RAM a acestui dispozitiv este de 4 GB insa poate fi extinsa pana la 8 GB. Sistemul de operare preinstalat este Windows 8.1 la 64 bit.

In ceea ce priveste conexiunea la internet, acest model suporta conexiuni compatibile cu standardul wireless 802.11 b/g/n si se poate conecta la internet prin cablu Gigabit Ethernet. De asemenea, poate fi conectat prin Bluetooth cu alte dispozitive. Conectorii de care dispune in spatele monitorului sunt urmatorii: 3 porturi USB, dintre care doua porturi fac parte din categoria 2.0, o intrare pentru cablul de retea Ethernet, o intrare pentru cablul audio si o iesire pentru un cablu audio out. Microfonul este inclus, impreuna cu camera WEB mentionata mai devreme.

Modelul Desktop PC Acer Aspire AZC-605 este un model care asigura confortul utilizatorilor si ofera locului in care se afla un aspect modern, minimalist. Lipsa unitatii centrale este un avantaj pentru foarte multe persoane care muncesc sau traiesc intr-un spatiu modern, dar restrans sau pentru persoanele care au nevoie de cat mai mult spatiu de jur imprejurul computerului. Dimensiunile de 484 x 336 x 94 mm sunt ideale pentru orice spatiu.