Tantra masaj – o modalitate de a te iubi și de a te accepta fără complexe

Masajul Tantra te invită să te reconectezi cu tine însuți și să realizezi o armonie perfectă între minte, corp și inimă.

Pentru majoritatea oamenilor, masajul Tantra este perceput ca o practică erotică al cărei scop este accesul la plăcerea sexuală, dar masajul Tantra este, în primul rând, o formă de abordare spirituală și terapeutică care te invită să îți refaci corpul și senzualitatea.
În societățile occidentale, masajul Tantra a devenit aproape exclusiv asociat cu sexul. De la spiritual la erotic, masajul erotic Tantra oferă o cale terapeutică care îți permite să dezvolți stima de sine, să depășești blocaje sau traume ale trecutului.

Sexualitatea sacră
În Tantra, nimic nu este tabu, fie că e vorba de părțile intime ale corpului sau de dorințele reprimate. Masajul Tantra nu este doar stimularea energiei sexuale, masajul Tantra ne invită să ne reconectăm cu noi înșine și să realizăm o armonie perfectă între minte, trup și inimă. Masajul Tantra pentru cupluri poate fi folosit ca o explorare a unei noi forme de sexualitate, iar la nivel individual, masajul Tantra este o motivație spirituală, un proces de împăcare cu sine pentru a-ți îmbogăți corpul și senzualitatea.


Masajul Tantra susține trezirea conștiinței și accesul la integritate. Lucrând cu cele șapte chakre, unul din principiile masajului Tantra este de a circula energia sexuală, Kundalini, prin tot corpul, pentru a experimenta extazul perfect. Prin conectarea la energia sexuală, masajul erotic Tao, de pe Calea Victoriei 85, permite persoanei care este masată să recupereze zonele erogene adesea trecute cu vederea și să le reabiliteze, astfel încât să găsească o relație cu corpul și sexualitatea care este sănătoasă, naturală și plină de bucurie.

Senzual, dar nu erotic
Într-o sesiune de masaj Tantra realizată la un salon profesionist nu există contacte intime sau sexuale. Masajul Tantra este o explorare a corpului și a simțurilor. Experiența se poate schimba, în special prin reapariția complexelor sau a amintirilor neplăcute. Dar, permițând mâinilor maseuzei să se plimbe delicat pe corpul tău, relaxarea apare și te reconectezi cu tine, cu momentul prezent, cu trezirea energiei sexuale. Precum o sesiune de meditație sau de relaxare, acest moment privilegiat trezește energii, de asemenea energie sexuală, și permite depășirea anumitor blocaje, complexe sau alte traume.
Creșterea stimei de sine și încrederea sexuală
Prin depășirea rușinii și a vinovăției, masajul Tantra te invită să te reconectezi cu dragostea și cu acceptarea necondiționată a propriului corp. Masajul Tantra invită corpul să-și relaxeze tensiunile, să se predea blând și într-un mod binevoitor. Acceptă-ți corpul, explorează-i toată adâncimea, permite-ți un moment de intimitate în cadrul sesiunii de masaj Tantra, deschide-te pentru energia care se trezește în timpul realizării masajului Tantra. Pentru mulți, abordarea este departe de a fi ușoară. La fel ca și stima de sine, masajul Tantra ajută la creșterea încrederii sexuale și perceperea unor senzații până atunci necunoscute.

Masajul Tantra ne ajută să trecem peste experiențele dureroase legate de viața intimă și emoțională și ne permite să ne simțim bine și să vedem viața dintr-o perspectivă pozitivă. Masajul Tantra ne învață să trăim viața într-un mod sacru.