Stările plăcute din masajele erotice

Masajul erotic este o combinație între senzualitate și frumusețe, între tehnici și stări, o combinație între atmosfea magică și plăcerea intensă. Toate ingerdientele care alcătuiesc masajul erotic au rolul lor precis și fiecare din ele are importanța sa. Pentru un masaj erotic sau senzual de succes, toate componentele sale trebuie realizate cu o stare de dăruire de sine.

Masajul erotic și mai ales cel tantric reprezinta o combinație între mai multe masaje și, totodată, o aplicare a principiilor filozofiei tantrice. Abilitatea de a îmbina toate componentele masajului tantric și erotic într-un tot unitar este o adevărată artă. Și, pentru că aceste componente sunt atât de multe, masajul erotic și cel tantric inseamna o acțiune foarte complexă.

Stările apărute pe parcursul masajului provin din tehnicile aplicate și din jocul energiilor maseuzei
Mai mult decât în alte masaje, masajul erotic și cel tantric accentuează stările apărute sau induse conștient de maseuză. Întrucât masajul tantric provine din filozofia tantrică, acest tip de masaj tantric are aceleași principiiși concepte care îl ghidează. Astfel, conceptul de energie, de stări sau cel de sublimare a energiilor sunt foarte concrete în aplicarea lor aici. La fel cum este important să se lucreze cu energiile, să se lucreze pentru trezirea lor, armonizarea și sublimarea lor, la fel și atenția este important să fie focalizată asupra stărilor apărute pe parcursul masajului. De fapt, ele provin una din cealaltă, deci ceea ce determină anumite sentimente și senzațiieste exact maniera în care maseuza lucrează cu energiile. Desigur că stările sunt în concordanță și cu tehnicile folosite, dar de la tehnici până la stările rezultate, trecem prin conceptul de energie: energia este cea creată și determinată de o anumită tehnică sau manevră. Tot energia este cea care determină și generează stările în ființa oaspetelui.

Senzualitatea, starea de sacralitate și o afecțiune grijulie pentru oaspete printre stările importante apărute
În general, stările spre care tindem într-un masaj tantric sau senzual sunt cele de plăcere intensă, de plăcere controlată și sublimată. Pentru a ajunge acolo, maseuza însăși trebuie să aibă o stare de plăcere față de ceea ce face, o stare de senzualitate și să o manifeste armonios și complet în interacțiunea cu oaspetele. Astfel, acea energie e transmisă mai departe și este resimțită cu încântare de către cel care primește masajul. El va fi astfel deschis spre ea. El va recepționa energiile armonioase mai ușor dacă cea care le oferă și le transmite este conștientă de ele. Chiar mai mult, dacă ea dorește să le trezească în ființa lui prin manevrele abordate.

Starea de sensualitate duce la plăcere și, cu cât plăcerea este mai intensă, cu atât extazul poate fi atins mai ușor. Da, putem atinge extazul doar prin atingere, dacă atingerea se face cu multă pricepere și abilitate. Senzualitatea joacă un rol foarte mare în masajul erotic, deci starea de senzualitate manifestată de maseuză este foarte importantă. Există o anumită stare de maternitate în starea senzuală a maseuzei, întrucât ea are mare grijă de oaspete o dată cu manifestarea din plin a feminității ei. Deci starea de feminitate este un alt aspect important care poate fi amintit aici. Și să nu uităm și de sentimentul de sacralitate al interacțiunilor și