Iata ce spun astrele despre iubitul tau

Zodiile au reprezentat mereu un subiect de interes pentru oameni, avand in vedere ca se spune ca acestea dezvaluie personalitatea noastra. Iata ce caracterizeaza minimal fiecare zodie in parte:

Berbecii sunt firi independente. Fiind primii copii ai zodiacului, se aventureaza mai tot timpul. Optimismul si magnetismul lor ii ademenesc adesea si pe altii, care le vor urma exemplul.

Taurii sunt, de obicei, persoane ambitioase, incapatanate si usor de enervat. Daca aveti un prieten taur, trebuie sa va purtati cu grija cu el si sa fiti afectuoase.

Gemeni sunt persoane sensibile, comunicative si active. Acest semn zodiacal iubeste viata si isi doreste sa se distreze, dar si sa lase ceva in urma sa in viata.

Racii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului si trebuie menajati de-a lungul vietii. Orice lucru ii poate deranja si ii poate indeparta de ceilalti.

Leii sunt greu de stapanit. Au teluri inalte, vor sa le realizeze cu orice pret si stiu cum sa lupte pentru a-si indeplini dorintele.

Desi reprezinta un semn zodiacal care inspira fragilitate, fecioarele sunt puternice si darze, iubitoare si calde.

Nu exista un semn mai rafinat si mai delicat ca balanta. Nativii sunt preocupati, in special, de crearea unei atmosfere calme, pasnice, lipsita de evenimente neprevazute.

Scorpionii dau dovada de un calm iesit din comun si de multa precizie in viata. Sunt acei oameni care iubesc sa isi calculeze orice pas.

Sagetatorii sunt cei mai activi si dinamici nativi ai zodiacului. Este foarte greu sa tii pasul cu un sagetator, deoarece mereu isi doreste mult de la el si, mai ales, de la ceilalti.

Capricornii iubesc eleganta si bunul simt. Cel mai bine se simt in lux si fac din asta un scop in viata.

Varsatorii iubesc dreptatea si isi doresc sa ii ocroteasca pe cei din jur. Sunt persoane de incredere si foarte sociabili.

Pestii sunt nehotarati, agitati si nesiguri. Cu toate acestea, cel mai bine se simt in grupuri si isi doresc ca cei din jur sa aiba o parere buna despre ei.