Ce este masajul dominant?

Masajul dominant este o forma de masaj erotic in care unul dintre cei implicati adopta pozitia de supus iar celalalt de persoana dominanta. Primul e cel care primeste masajul printr-un joc care are menirea de a primi placerea de natura sexuala prin provocarea durerii sau umilirii. Daca iti sunt familiari termenii masochism, bondage sau sadism, atunci vei intelege cu siguranta despre ce e vorba.

In primul rand trebuie inventata o poveste care sa ii permita celui care ofera masajul sa il domine pe cel masat. In al doilea rand trebuie ales un cuvant de siguranta pentru a nu exista neplaceri de natura medicala. Cel dominat cere deseori clementa si pentru un efect sporit acesta trebuie sa fie si convingator. Costumatia are si ea un rol important in a da viata povestii. Fara ea efectul nu ar fi cel scontat. Pe langa costumatie un rol important il joaca obiectele folosite. Cele mai uzuale sunt biciurile si catusele cumparate din sex shop.

Pentru a nu ramane la stadiul de simplu joc erotic se folosesc adesea tehnicile de masaj insa muschii sau fesele pot fi lovite cu obiecte care provoaca durere sau usturime, precum biciul. Simturile sunt trezite de multe ori la viata prin simularea senzatiei de sufocare. Din acest motiv cred ca e nevoie ca pe langa cuvantul de siguranta sa existe si un gest similar. Depinde cat de departe se doreste sa se mearga.

De regula nu se folosesc uleiuri dar asta nu e o regula. Dominatorul il supune de obicei pe cel dominat fara ajutorul obiectelor de genul catuselor. Acest lucru arata faptul ca celalalt nu are nici o sansa sa scape. E totusi bine sa se joace si cartea sperantei.

Daca vreti sa practicati acest tip de masaj acasa trebuie sa retineti ca nu toate durerile provoaca placere indiferent de gradul de masochism al partenerului. Asadar, ar fi bine sa optati pentru obiecte mai putin rigide. De exemplu, catusele nu trebuie neaparat sa fie de plastic pentru ca asta da o senzatie de fake insa pot fi imbracate in ceva catifelat.