Cosuri cadou potrivite in functie de ocazie

Sarbatorile de Craciun si Paste, vin mereu intr-un mod mult asteptat de toata lumea. In magazine exista o agitatie placuta inainte de sarbatoare, oamenii se grabesc sa-si decoreze casele si sa cumpere cele mai bune cadouri pentru cei dragi. Dar, de multe ori serviciul si treburile casnice nu iti permit sa ratacesti prin supermarketuri in cautarea unor cadouri potrivite. O alternativa minunata in astfel de zile, este cosul cadou pentru  Craciun sau pentru Paste, gata asamblat de furnizori si care poate fi comandat online cat se poate de simplu. Cel mai mare astfel magazin online este Gift Solution, lider in cosuri cadou.

Compozitii pentru fiecare ocazie

Cosul cadou reprezinta un cadou universal, care este potrivit pentru orice sarbatoare de familie, o masa de afaceri, o petrecere corporatista etc. Poti comanda un cos in cel mai scurt timp, lansand o comanda in magazinul online sau facand o comanda prin telefon. Cel mai indicat este sa faci comanda in ajunul sarbatorilor.

Furnizorii de cosuri cadou afiseaza clientilor seturi gata facute sau ofera posibilitatea de a crea o compozitie originala cu componentele selectate de client.  Multi clienti, atunci cand comanda un cos cadou, doresc sa faca adaugiri speciale in procesul de compunere a acestuia. Ideile pentru crearea unui cos cadou sunt neobisnuit de multe, incluzand fructe si flori exotice, delicatese de peste mari, produse traditionale, bauturi nobile, delicatese din carne, deserturi rafinate. O surpriza excelenta pentru copii, atat de Craciun cat si de Paste, sunt mini-jucariile, biscuitii, ciocolata, bomboanele si mute alte dulciuri. Componentele cosului cadou difera in functie de sarbatoare.

Cos cadou pentru Craciun

Sub pomul de Craciun este necesar sa se plaseze cosuri cadou cu produse traditionale adecvate sarbatorii. Aceste seturi sunt relevante in special atunci cand mergi in vizita.  Cosurile nu trebuie neaparat sa fie mari, ci sa contina preparate traditionale de Craciun. Componenta traditionala a unei astfel de surprize este sampania, iar cosul in sine are o stilistica aparte specifica Craciunului. O decoratiune frumoasa de Craciun, una sau doua sticle de vin bun sau sampanie, ciocolata sau bomboane de lux si fructe, creeaza o atmosfera de nepretuit a sarbatorii. In plus, poate fi atasata o jucarie pentru copilul familiei. Este deosebit de placut daca darul este adresat unui copil, insa in acest caz sticlele de bauturi alcoolice sunt inlocuite cu sucuri naturale din fructe. Intr-un final, un astfel de cadou va fi placut pentru toti.

Cos cadou pentru Paste

Cosurile cadou de Paste difera de toate celelalte ocazii, prin faptul ca acestea trebuie sa contina in mod necesar o semnificatie religioasa. Cand este pregatit, este important sa se evidentieze simbolismul si traditiile cunoscute de noi din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este important pentru a sublinia importanta unui astfel de eveniment mult-asteptat, ca sarbatoarea Pastelui. Cosurile cadou pot fi gasite gata create pentru a fi achizitionate sau realizate dupa propriile preferinte, lucrul cel mai important fiind acela de a fi daruite cu sufletul.   Acestea sunt daruri originale, care vor fi intotdeauna la indemana.

Cosul cadou de Pasti trebuie sa contina ornamente elegante specifice sarbatorii, oua colorate, cozonac si Pasca, produse alimentare specifice Pastelui, oua de ciocolata, iepurasi de ciocolata, una sau doua sticle cu bauturi alcoolice, cum ar fi vin, sampanie, lichior, whisky etc. Acest dar universal va aduce multa bucurie destinatarilor sai si cu siguranta va fi amintit mult timp.

Atunci cand cumperi un cos cadou trebuie sa acorzi atentie nu numai continutului acestuia, ci si prezentarii externe. Astfel, cosurile luminoase si elegante trebuie sa fie decorate cu panglici, iarba sau fire de grau verde si flori. Numai astfel pot arata grozav si pot servi ca decoratiuni de masa. Dupa ce produsele alimentare au fost consumate, cosul elegant de rachita va fi folosit pentru design in orice casa sau poate fi folosit in scopuri practice, de exemplu, pentru a stoca diverse lucruri.