Care sunt culorile vedeta pentru sezonul de toamna-iarna?

Odata cu schimbarea sezonului si cu scaderea temperaturii, nu se schimba doar tipul hainelor pe care le purtam, ci si culorile acestora. Mai rar vei vedea toamna sau iarna culori tipatoare sau foarte vesele ci, mai degraba, se face trecerea catre culori mai cuminti, mai inchise, mai reci si mai in ton cu vremea de afara.

In fiecare sezon de toamna iarna exista cateva culori care sunt vedeta si care trec in atentia cumparatorilor, alaturi de culorile care rezista an de an. Anul acesta, designerii ne propun o serie de culori pentru tinutele de zi si o alta serie de culori, mai indraznete, pentru tinutele de seara.

Obisnuiti-va sa vedeti pe strada paltoane in nuante de burgundy, albastru bleumarin, verde kaki, maro sau verde inchis army. Cam acestea sunt culorile inchise care vor tine primele locuri in colectiile de haine, dar si de accesorii sau incaltaminte. Opteaza pentru un palton intr-una din aceste culori, culoare care sa se potriveasca cel mai bine cu ochii, nuanta pielii si parul tau.

Toate sunt culori destul de usor de asortat, dar nu vei avea cum sa treci neobservata daca le porti. Iarna, toata lumea are tendinta sa alerge spre negru si, bineinteles, si in acest an negrul este foarte pe val. Insa, daca vremea este atat de trista, nu strica sa aducem noi un gram de culoare, fie ea si una rece. In materie de culori deschise, anul acesta designerii ne recomanda sa renuntam la albul pur si sa il schimbam cu gri sau crem, bej. Fie ca alegem sa ne achizitionam partea de peste a tinutei, adica fie un palton, fie un trech, fie o capa, sau ca ne orientam catre partea de dedesupt si ne alegem camasi in aceste culori, cu siguranta nu vom da gres. Chiar daca paltoanele arata foarte bine in culori deschise, ele s-ar putea sa nu fie o investitie foarte reusita, intrucat se murdaresc repede si sunt dificil de intretinut.

Pentru tinutele de seara, anul acesta designerii incurajeaza culorile puternice si, deopotriva, variantele lor mai cuminti, mai pastelate. Astfel ca avem movul royal, intens si lila-ul dulce, ambele culori foarte frumoase care pot face niste rochii de seara sa arate minunat. Albastrul intens este iarasi o sugestie, impreuna cu albastru glacial, care este un fel de bleu in combinatie cu gri. Avem rosul, care nu va iesi niciodata din tendinte si avem pe alocuri si cateva sugestii de corai, cu toate ca multi designeri prefera sa pastreze aceasta culoare pentru vara. In materie de incaltaminte si accesorii, cu siguranta anul acesta culorile vedeta sunt negru, maro, bleumarin si burgundy.

Accesoriile la moda sunt bijuteriile din inox (inele, lanturi, pandantive sau cercei). Pentru ca deja au aparut cateva piese din noile colectii, puteti vedea foarte usor ca acestea sunt culorile care detin suprematia. Cizmele sunt din piele ecologica de calitate, cu talpa trainica, peste genunchi sau model mai scurt, de calarie, cu accesorii metalice aurii sau argintii.