Visul unui înotător. Avram Iancu – Film in regia lui Sabin Dorohoi

Un documentar independent care vorbește despre pasiuni, determinare, muncă, forța de a o lua de la capăt în fiecare zi. Despre oameni frumoși care se susțin necondiționat deoarece cred într-un vis.

Visul unui înotător. Avram Iancu. Primul om din lume care parcurge Dunărea înotând de la izvoare până la vărsare fără costum de protecție. În 89 de zile.

Visele unor oameni pasionați de sport. Emoke, Valerică, Ulise, Viorel, Iuliana, Mihai, Dan, Răzvan – îl susțin necondiționat pe Avram pe întreg parcursul expediției făcând orice este nevoie dar mai ales făcând echipă.

Visul unui regizor de film. Sabin Dorohoi. Își lasă deoparte multele proiecte și se alătură expediției. Acum are ocazia de a realiza proiectul vieții. Un documentar complex despre pasiuni, forță, dar și neputință, prietenie, oameni frumoși, români de pretutindeni pe care-i cheamă povestea unui înotător.

Și despre Dunăre – cea care-i aduce împreună, îi unește, îi leagă. Drumul sigur spre casă.

Visele acestor oameni au devenit realitate.

Cum s-a întâmplat?

Întreaga poveste ai putea-o afla în documentar.

Pentru că visul lui Sabin Dorohoi este la un pas de a se împlini. Documentarul este aproape gata. Participarea la expediție și realizarea materialelor brute au fost susținute de către Sabin, din resurse proprii. Pentru finalizarea montajului și pentru promovarea documentarului mai sunt necesare fonduri. 70.000 euro.

Dacă îți place povestea aceasta și crezi că visul lui Sabin, acela de a o face cunoscută românilor de pretutindeni, merită să se împlinească, o poți susține alăturând-o poveștii brandului tău.