“Survivor” – o interesanta poveste de spionaj

“Survivor” este un thriller, o poveste de spionaj britanica – americana regizata de James McTeigue si scrisa de Philip Shelby.

Distributia filmului este asigurata de staruri precum: Milla Jovovich (in rolul Katherine, ofiter la ambasada din SUA), Pierce Brosnan (in rolul Nash, “Ceasornicarul”, un renumit asasin mondial, Dylan McDermott (in rolul Sam Parker, ofiter superior la ambasada SUA din Londra, Angela Bassett (in rolul Maureen Crane ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Londra, Robert Forster (in rolul Bill Talbot, ofi?er superior la Ambasada SUA din Londra, James D’Arcy (in rolul Paul Anderson), Antonia Thomas (in rolul Naomi Rosenbaum), Rege-Jean Page (in rolul Robert Purvell), Jing Lusi in rolul (in rolul Joyce Su), Paddy Wallace (in rolul Johnny Talbot), Parker Sawyers (in rolul Ray), Roger Rees (in rolul Dr. Emil Balan).

Filmul a fost lansat in Statele Unite la 29 mai 2015 intr-o editie limitata si pentru video la cerere. De asemenea, a fost lansat in Marea Britanie pe data de 5 iunie 2015.
Kate Abbott (Milla Jovovich) este un angajat al Ambasadei Americane din Londra, care a inceput sa lucreze cu guvernul dupa ce foarte multi dintre prietenii ei au fost ucisi in septembrie 2011. Cei mai multi din echipa lui Kate Abbott sunt ucisi in timp ce participau la ziua de nastere a superiorului lor, intr-un restaurant. Bill Talbot (Robert Forster) si Kate sunt singurii supravietuitori dintr-un motiv pueril, plecasera de la masa sa plateasca factura.

Filmarea pentru “Survivor” a inceput pe 20 ianuarie 2014 la Londra. Cadrele cele mai importante a fost filmate in Londra timp de cinci saptamani, apoi in Sofia (unde au mai fost trei saptamani de filmare). Alchemy a achizitionat drepturile de distributie ale filmului in Statele Unite ale Americii la 20 martie 2015.