Halate de unica folosinta

Un halat de unica folosinta, manusi chirurgicale si manusi latex, sunt destinate protejarii personalului medical si pacientilor. Toate aceste accesorii medicale, sunt realizate cu respectarea normelor sanitare pentru pastrarea igienei si curateniei. Confortabile de utilizat, aceste halate medicale de unica folosinta, nu provoaca reactii alergice, sunt sterilizate si sunt rezistente la mediul alcalin si acid. De asemenea, halatele medicale de unica folosinta, sunt foarte solicitate in salile de operatii ale majoritatii institutiilor medicale, in unitatile medicale si profilactice si in saloanele de cosmetica.

Halatele de unica folosinta, atunci cand sunt utilizate cu manusi chirurgicale de unica folosinta, sunt conforme cu sterilitatea salilor chirurgicale, si, de asemenea, protejeaza corpul si mainile de eventuale contaminari. Realizate din material netesut, fiind 100% din polipropilena, aceste halate medicale de unica folosinta au o greutate care variaza de la 25 g/mp pana la 42 g/mp, in mod tipic, densitatea stratului se selecteaza in functie de durata utilizarii. Halatele de unica folosinta, corespund cerintelor si caracteristicilor oricarui halat traditional din orice institutie medicala, fiind ideala pentru spitale si casele de maternitate.

Halate medicale pentru medii sterile
Cand se lucreaza in medii sterile, halatele chirurgicale de unica folosinta impiedica patrunderea bacteriilor in corpul uman. Aceste proprietati sunt importante pentru medicii chirurgi si personalul medical a institutiilor medicale cu teatre de operare. In cazul in care este necesar un nivel sporit de protectie si protectie impotriva umiditatii, cel mai adesea, se utilizeaza halate medicale de unica folosinta. Un halat medical netesut, este acoperit pe o parte cu un strat de polipropilena 100%, care asigura confort atunci cand este purtat. Halatele de unica folosinta eurostandard,  sunt realizate in conformitate cu toate standardele de protectie, sunt utilizate confortabil, ofera protectie, si de asemenea, o serie de avantaje.

Cum sa cumperi halate medicale de unica folosinta

Atunci cand alegi halate medicale de unica folosinta, acorda atentie densitatii materialului, capacitatii de absorbtie a umiditatii, tipului de fixare, stilului manecii, culorii, pentru mediu steril sau nesteril. Daca ai intrebari de orice fel, cu privire la halatele medicale de unica folosinta, poti contacta managerul magazinului online, care este in masura sa raspunda la toate intrebarile tale.

Halat medical cu protectie

Un halat medical cu protectie,  este potrivit pentru efectuarea de operatii sau proceduri medicale.  Dimensiunile standard ale halatelor medicale de unica folosinta, cu protectie, sunt urmatoarele: la o latime standard de140 cm, lungimile pot fi diferite, adica 110 cm, 140 cm, 160 cm. Mansonul manecii este de obicei, realizat dintr-o banda tricotata. De asemenea, suprafata de lucru a halatului medical de unica folosinta, poate avea pieptul si manecile pana la cot laminate.

Halatele medicale chirurgicale de unica folosinta sunt fabricate din materiale netesute, diferite, cu o densitate de 25 pana la 74 g/mp. Cel mai obisnuit si practic material pentru fabricarea halatelor chirurgicale, este cel cu densitatea de 25,0 g/mp si SMS cu densitatea de 20 g/mp. Cu astfel de materiale, se obtine un raport optim de calitate, deoarece rezistenta si durabilitatea acestor halate medicale de unica folosinta, sunt suficiente pentru majoritatea procedurilor chirurgicale de pana la 5 ore. Preturile acestor produse medicale, sunt mult mai ieftine, mai convenabile si mai importante pentru finantarea bugetara.