Fericire și încântare prin masaj

Chiar dacă masajele erotice și tantrice nu sunt încă la fel de faimoase pe cât ar trebui să fie, ele încep, totuși, să fie din ce în ce mai cunoscute. Spunem „pe cât ar trebui să fie” deoarece suntem siguri că, datorită multor beneficii ale masajelor, ele ar trebui să fie faimoase peste tot în lume.

Multele efecte benefice recomandă masajele tantrice și erotice ca o cale regală spre frumusețe, armonie, sănătate, plăcere și sublimare. Iar pentru aceste efecte, masajul senzual trebuie înțeles ca o posibilitate, o șansă pentru oricine care caută ceva sănătos, ceva special și ceva plăcut în același timp. Dacă mai multă lume ar fi conștinetă că aceasta este ceea ce înseamnă de fapt masajele tantrice și erotice, ar fi mult mai dispuși să le încerce și să le spună și prietenilor despre ele astfel încât și acestora să li se trezească interesul. Acesta ar fi un mod prin care sănătatea, plăcerea și elemente din filosofia tantrică atât de specială s-ar răspândi în lume… și chiar ar merita!

Pentru a trece dincolo de o experiență foarte plăcută trebuie întâi să o trăim la maxim

Scopurile acestor masaje sunt complexe și acesta este unul din specificitățile acestei experiențe complexe. Nu este vorba doar despre plăcere, relaxare și a te simți minunat, dar le includ și pe acestea. Scopul merge dincolo de aceasta și se referă la a avea o experiență sublimă a energiilor trezite în propria ființă, la alchimizarea lor și la a învăța ce să facem pentru a atinge potențialul nostru maxim. Efectele terapeutice, starea de bine, relaxarea și plăcerea vin împreună cu scopurile principale. Nu trebuie neglijate, dar accentul nu este pus doar pe ele, exclusiv. Toate aceste aspecte fac ca experiența masajului erotic să fie una cu adevărat deosebită și complexă.

Este ceva foarte special și am putea spune chiar neobișnuit când atât de multe efecte benefice și o asemenea complexitate se pot întâlni într-o singură sesiune; și aceasta deoarece chiar dacă este o experiență singulară, ea nu este deloc simplă; ne-am putea întreba cum de petrecând doar două ore sau chiar o oră și jumătate bucurându-ne de atingerile maseuzei – plină de abilitate și de talente, desigur – poate duce la un lucru atât de complex. Adevărul este că plăceera joacă un mare rol aici și de aici provin o serie de beneficii deja menționate.

Plăcerea duce de obicei la fericire, iar plăcerea experimentată în mod profund face cu putință atingerea unor stări mai intense și mai profunde de fericire și încântare. Ca și în filozofia tantrică și în masajele erotice și cele tantrice, plăcerea nu este negată, ci este trăită pe deplin, înțeleasă și apoi transceansă. Se spune că plăcerea nu este un țel, ci o cale. Iar calea masajelor tantrice și senzuale țintind spre scopuri înalte și nobile poate fi, într-adevăr, foarte plăcută.

Plăcerea intensă duce la fericire și încântare

Există tehnici și modalități specifice de amplificare a plăcerii resimțită în timpul unui masaj erotic sau senzual. Și aceasta se petrece chiar dacă nu acesta este scopul masajelor senzuale. Vine ca un efect secundar. Atingerile, ambianța, maseuza însăși și atenția acordată energiilor sunt toate pași, modalități și oportunități ca plăcerea resimțită să atingă nivele cât mai înalte. Iar o plăcere puternbică și suficient de intensă este echivalentul încântării și desfătării.

Oamenii află prin intermediul acestor masaje că plăcerea este ceva care nu trebuie să fie evitat. Când devine clar că aceasta duce la desfătare și fericire, nimeni nu va fi tentat să o evite, cu siguranță.

Articol oferit de Tao Erotic Massage Bucharest, Calea Victoriei 83-85. Toate drepturile rezervate.