Romfour a lansat o super tombola de Sarbatori!

 

Stim cu totii ca perioada Sarbatorilor este un prilej extraordinar pentru a darui. Exista aceasta predispozitie tot mai pregnanta a oamenilor de a oferi. Iar acest fenomen se propaga dincolo de zona personala, migrand si in zona de business. Astfel, tot mai multe branduri lanseaza in perioada Sarbatorilor concursuri, tombole si fac acte de caritate, acestea avand un caracter pozitiv atat din punct de vedere al exemplului pe care il ofera cat si din punct de vedere al strategiei de marketing prin loializarea clientilor.

Vorbind strict de concursuri si tombole, cui nu-i plac premiile? Asta mai ales daca esti client loial unui brand care de-a lungul anului a cumparat constant, a apreciat produsele, personalul si calitatea serviciilor. Nu meriti o rasplata? Indiferent de forma sub care vine aceasta rasplata, intr-un fel sau altul consolideaza loializarea fata de brandul respectiv.

Tocmai de aceea, in acest articol am ales sa vorbim despre concursurile si ofertele disponibile in acest moment. Spre exemplu, Romfour Transport International de Persoane are in desfasurare pana pe 22 decembrie un super concurs deschis atat clientilor cat si publicului larg. In ce consta concursul? Este simplu: intri pe site: www.romfour.com, vezi care sunt avantajele transportului de persoane si iti alegi cateva care ti se par cele mai interesante. Ulterior, accesezi pagina de Facebook https://www.facebook.com/Romfour-transport-international-de-persoane-215309681824620/ si scrii intr-un comentariu la postarea concursului (prima postare), ce avantaje te-ar convinge sa alegi serviciile Romfour. Premiile sunt si ele pe masura: premiul I, un iphone, premiul II, o calatorie dus-intors pentru doua persoane spre orice destinatie europeana Romfour si premiul III, o calatorie dus-intors spre orice destinatie Romfour, pentru o persoana. Iar lista curselor nu este deloc scurta, aceasta firma operand transporturi spre 16 tari. Acest concurs e ideal mai ales daca iti doresti sa calatoresti in strainatate, sa iti vizitezi rudele sau, pentru cei care deja sunt in afara tarii, sa se intoarca in tara de Sarbatori. Nici premiul cel mare nu este de neglijat, mai ales daca iti doresti un nou telefon.

Iata doar cateva dintre sutele de comentarii primite pana acum:

“Principalele avantaje, din punctul meu de vedere, sunt siguranta si asigurarea transportului la adresa. Eu am calatorit de cateva ori si am ajuns cu bine, atat la destinatia din afara tarii cat si in tara. Si cu siguranta ca voi mai calatori cu dumneavoastra!” Andreea Calugareanu

“Am fost impresionata de organizarea extraordinara in care toate merg ca un ceasornic. Alt lucru bun este trasportul fiecarui pasager la adresa de destinatie, ceea ce scuteste de multe griji pe fiecare.” Florenta Condulet

Vorbind de oferte, Romfour a pregatit si cateva reduceri semnificative pentru toti cei care isi doresc sa mearga la targurile de Craciun din Viena, Budapesta si Praga. Spre exemplu, in luna decembrie, poti sa iti rezervi o calatorie spre Budapesta cu doar 39 EUR si spre Viena si Praga cu 49 EUR. Iar daca vrei sa te intorci dupa 1 ianuarie, preturile vor fi aceleasi, daca rezervarea se face din timp.

Recomandarea noastra? Bucurati-va de concursuri, oferte si daruiti si voi la randul vostru! Iar daca acest articol vi s-a parut folositor, da-le un share si prietenilor!