Comertul cu piese auto din dezmembrari in Bucuresti

Piesele auto din dezmembrari sunt la mare cautare si sunt din ce in ce mai cumparate de catre romani pentru ca bugetele famililor romanilor nu permit de cele mai multe ori repararea masinilor cu piese auto noi. Piesele din dezmembrari sunt o alternativa buna si mai ieftina a pieselor auto noi si raman cea mai buna varianta pentru bugetle mici si masinile second hand ale romanilor. Dezmembrarile auto au luat mare amploare peste tot in tara si chiar si in capitala Romaniei ,Bucuresti pentru ca si masinile bucurestenilor se strica ,ba chiar mai des pentru ca traficul este infernal iar strazile lasa de dorit. Piesele auto din dezmembrari sunt comercializate de parcurile de dezmembrari si vanzatorii autorizati.

Parcurile de dezmembrari sunt prezente in toate judetele Romaniei si sunt societati comerciale acreditate RAR si de catre stat sa desfasoare acest tip de activitate. Parcurile de dezmembrari auto Bucuresti comercializeaza cu succes piese din dezmembrari pentru bucuresteni si nu numai, pentru ca acum majoritatea vanzatorilor de piese auto din dezmembrari comercializeaza piesele si pe internet si trimit prin curierat in toata tara. Masinile care ajung la dezmembrat sunt importate din vestul Europei din tari precum :Germania, Polonia, Italia , Anglia si sunt masini in perfecta stare de functionare sau care au fost lovite partial. Dupa ce sunt importaate de catre parcurile de dezmembrari ,masinile sunt dezmembrate de catre mecanici specializati iar apoi piesele sunt verificate si ulterior depozitate pe rasteluri si vandute. Cel mai bine este sa cumparati piese auto din dezmembrari de la parcuri de dezmembrari autorizate care ofera factura, garantie si posibilitatea de retur pentru ca astfel vei cumpara in siguranta atat pentru stat cat si pentru tine pentru ca piesele sunt verificate si astfel nu iti vei pune viata ta si a altora in pericol.

Este bine sa cumpar piese din dezmembrari auto de pe internet?

Parcurile autorizate comercializeaza piese in doua moduri si anume :pe internet pe diferite site-uri de specialitate si direct la parc unde au punctul de desfacere. Pe internet exista anumite site-uri specializate in vanzarea de piese din dezmembrari insa nu toate site-urile sunt sigure. Un site securizat este un site care are linkul de sus din browser verde si este de forma https:// si de pe aceste site-uri poti cumpara in siguranta.

Un site bine facut este usor de folsit si este pe intelesul tuturor indiferent de varsta. Un site pe care cei care au cumparat de acolo si noi il recomandam se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si indeplineste toate conditiile pentru a-l recomanda ca a fi un site usor de folosit si securizat. Poti cauta foarte simplu printre sutele de mii de anunturi iar in cazul in care nu gasesti ceea ce cauti poti face o cerere de piese iar aceasta ajunge instant la toate parcurile acreditate prezente pe site iar acestia din urma va vor raspunde cu oferte de preturi ,poze si chiar si video daca le cereti. Este singurul site din Romania unde adaugand anunturi obtii credite pentru a-ti promova anunturile si cu un singur clik poti adauga peste 248 de anunturi cu piese pe care o masina le contine.