Baleno noul hatchback de la Suzuki

La Salonul International Auto de la Frankfurt, compania Suzuki a rezentat un model hatchback compact. Acesta se numeste Suzuki Baleno si va fi disponibil in prima parte a anului viitor. Noul model Baleno face parte dintr-o categorie premium, compania promite un hatchback compact ce respecta noile standarde de stil precum si tehnologii si echipari pe masura.

Suzuki-Baleno

Baleno este proiectat si gandit de o echipa impresionanta. Aceasta are un design foarte dur si puternic, interiorul cat si portbagajul este foarte spatios si este echipat cu tehnologii noi. Suzuki a construit un limbaj in materie de design pentru masinile marcii, astfel Baleno respecta acest limbaj care este numit si “Liquid Flow”, ce reprezinta o masa de lichid in miscare continua. Masina arata foarte bina la interior si exterior, aceasta fiind una sportiva dar totodata si eleganta, spatii mari atat pentru pasageri, sofer si un portbagaj masurand 355 de litri.

Motorul este de tip turbo cu injectie directa numita Boosterjet 1.0 litri si un sistem smart numit SHVS adica Smart Hybrid Vebicle by Suzuki. Masina este construita pe o platforma ridiga, din materiale foarte usoare de ultima generatie. Baleno a fost testat de mai multe companii si rezultatul este unul interesant, cel putin asa pare. Experienta la volan este una interesanta, ai senzatia ca te afli intr-o masina unica si este adresata atat celor care vor performanta si confort.

Suzuki Baleno face parte din strategia de dezvoltare a companie Suzuki, o strategie gandita pe 5 ani care are un target bine definit, acela de a asigura companiei o crestere a numarului de vanzari, o notorietate a marcii precum si crearea de modele inteligente precum masini electrice sau hybrid. Asadar, Suzuki are planuri marete, ceea ce este bine. Asa cum a promis compania, in fiecare an o sa apara o noua masina in lista de modele disponibile spre vanzare, conform planului de dezvoltare mentionat intr-un comunicat de presa.